Omschrijving

De Bungalowtent Blue staat bij aankomst ingericht voor u klaar. Hierdoor hoeft u zelf geen tent meer op te zetten en kunt u gelijk beginnen met genieten van uw vakantie. In de bungalowtent Blue vindt u een volledig ingerichte keuken, echte bedden, tafels en stoelen. De tent is geschikt voor max. 6 personen. Bepaal zelf uw aankomst dag! Er is dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk (mits aansluitend in de planning).

Wonen

In het woongedeelte van de tent is op het grondzeil een zgn. kuip met opstaande randen bevestigd. Deze in eigen beheer ontwikkelde constructie is ter voorkoming van wateroverlast: bij gebruik overdag kan de rand bij de deur neergelegd worden of omhoog gespannen worden om een waterdichte kuip te maken. In deze kuip is een vloerbedekking aanwezig en spelen de kinderen leuk binnen. Het keukengedeelte is voorzien van een keukenkast met gasfornuis en hoge koelkast met vriesvak. In de keukenkast vindt u een uitgebreide keukeninventaris. In de tent is een elektrisch kacheltje aanwezig, mocht het soms iets kouder zijn.

Slapen

In het slaapgedeelte vindt u in alle modellen van Rent-a-Tent een tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden met een spiraalvering met daarop een matras met hoes. Hierover trekt u uw eigen (hoes)laken en u slaapt in een door uzelf meegebrachte slaapzak of onder uw eigen dekbed. Hoofdkussens zijn standaard aanwezig.

De Bungalowtent Blue is geschikt voor maximaal 6 personen. Bent u met zes personen? Dan wordt er bij aankomst een extra bed geplaatst. Bent u met minder personen, dan kunt u afhankelijk van het model een tussenwand oprollen voor extra ruimte.

Buiten

Genieten van het buitenleven? Onze bungalowtent is voorzien van 2 verstelbare stoelen, 4 kuipstoelen, een tuintafel en een parasol. Waar toegestaan kunt u kiezen voor het plaatsen van een bijzettentje dat u zelf meebrengt. Zeker de wat grotere kinderen vinden dit prachtig en u houdt meer ruimte voor uzelf in de tent.

Roken is in onze bungalowtent verboden.

Klik hieronder voor de inventarislijst:

Blue tent 8

Hieronder kun je een reservering maken voor de blue tent, eerst ontvang je hiervoor een optie. Wanneer het nog beschikbaar is ontvangt u de definitieve reserveringsbevestiging.

Voorzieningen
- 6 persoons
- Grote koelkast met vriesvak
- Kussens aanwezig
- Tentverwarming
- Bedden met spiraalvering
Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X