Jaar- en seizoenplaatsen

Jaarplaats

Jaarplaatsen zijn bedoeld voor max. 5 personen in gezinsverband uitsluitend geldend voor de plaatshouder; dus meerdere of toegevoegde personen en zijn/haar inwonende gezinsleden worden extra berekend. Elektra, water en gasverbruik zal apart afgerekend worden d.m.v. facturatie in november. 

Tarieven 2022

Jaarplaats 1 april 2022 t/m 31 maart 2023 € 1.918,-

Woonforensenbelasting factuur ontvangt u via de Gemeente Haaksbergen.

Winter

Het is niet de bedoeling dat u in de caravan verblijft in de periode van 1 november tot 1 april. De eigen wateraansluiting dient u uiterlijk op 1 november vorstklaar te hebben gemaakt. Op die datum wordt ook het water van de hoofdleiding van de camping afgesloten, 1 april het volgende jaar wordt deze weer aangesloten. Ook is het niet mogelijk om tijdens de winterperiode met de auto op de camping te komen.

Op enkele kampeerplekken is het wel mogelijk het hele jaar door te recreëren. 

Verkoop

Wilt u uw caravan verkopen? Haal in de receptie het verkoopreglement. Wilt u de caravan op de plaats laten staan, vergeet niet vooraf toestemming aan ons te vragen.

Seizoenplaats

Seizoenplaatsen (1 april 2023 tot 1 oktober 2023) zijn bedoeld voor max. 5 personen in gezinsverband uitsluitend geldend voor de plaatshouder; dus meerdere of toegevoegde personen en zijn/haar inwonende gezinsleden worden extra berekend. Elektra en waterverbruik zal apart afgerekend worden op de dag van vertrek. Huisdieren zijn toegestaan op de velden het Laarveld, de Brink 17, 18 en 19 en het Bospad. 

Drie verschillende seizoenplaatsen

  • Standaard plaatsen (met 6 ampère elektra aansluiting) op het Bospad (13, 24 en 25)
  • Comfort plaatsen (met 10 ampère elektra, water en riolering aansluiting) op de Horst (13 t/m 16), het Laarveld, de Brink (17 t/m 19), het Lang en het Bospad (vanaf 35).
  • Comfort plus plaatsen (met 16 ampère elektra, water, riolering aansluiting en privé toilet en wastafelunit) op het Laarveld (beperkt aantal plekken).

Tarieven 2022

Standaard plaats € 1.581,-
Comfort plaats € 1.699,-
Comfort plus plaats € 1.849,-
Toeristenbelasting € 140,15 (jaar 2022)

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X