Parkfaciliteiten

Faciliteiten

Indoor speeltuin
Zwembad
Albert Klein & Verse broodjes
Restaurant & Cafetaria
Recreatieteam
Tennissen
Water en zand speelplaats
Theeschenkerij & Lunchroom
Dierenweide
Kapsalon & Nagelstudio
Sportveld de Appelhof
Speeloase
Wasserette

Afhaal Cafetaria

We hebben een nieuwe service op ons vakantiepark!

Er kunnen namelijk maaltijden afgehaald worden.

Natuurlijk hebben wij ook de RIVM maatregelingen gevolgd. Hierdoor is de ingang van de Cafetaria bij de ingang van de Grote zaal van het PartyRestaurant, dit is ook op ons park vermeld. Houdt rekening met de aangeduide looprichting door middel van pijlen op de vloer. 

Parkfaciliteiten 4

Restaurant & Cafetaria

Gedurende uw verblijf kunt u genieten van lekkere gerechten in ons restaurant of snackbar. Liever bij uw accommodatie of kampeerplek dineren? Dat kan! We hebben ook verschillende meeneemmenu’s voor u geselecteerd. Ook voor een lekker verfrissend (soft)ijsje kunt u bij ons terecht.

De horeca-gelegenheden zijn geopend gedurende het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober. Voor de specifieke openingstijden klik hier.

Park en Faciliteiten 2

Recreatieteam

Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer heeft in de meivakantie, het Hemelvaart en Pinksterweekend en in de zomervakantie (13-7 t/m 24-8) een actief recreatieteam. Deze heeft dagelijks (met uitzondering van de woensdag) een wisselend recreatieprogramma met diverse thema’s. Iedere ochtend lekker dansen op liedjes van de Eendenclub tijdens de Ochtendbeat. Aansluitend is er een klutseluurtje. ’s Avonds tijd voor het theaterkwartier voor de allerkleinsten. In de middag worden er vaak gezinsactiviteiten georganiseerd zoals een familiespel, (wandel)puzzeltocht, bingo, fietstocht ed. 

Naast leuke activiteiten overdag worden ’s avonds ook activiteiten voor de volwassenen en oudere kinderen georganiseerd. Een greep uit de avondactiviteiten; lampionnenoptocht, playbackshow, spooktocht, bingo, kaartavond, darten, bosspel, volleyballen, voetballen, pyjama disco en veel meer.

Wij werken samen met Recrateam uit Ommen, zij hebben 3 types (Izzi, Elle en Otto) die tijdens het recreatiewerk regelmatig zullen verschijnen. Uiteraard komt onze eigen eekhoorn Eddy ook regelmatig om het hoekje kijken!

U leest het… zowel jong als oud hoeven zich op Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer niet te vervelen. Buiten de georganiseerde activiteiten biedt biedt het sportveld, het binnen- en buitenzwembad, de midgetgolf en de omgeving ook voldoende vertier voor een leuke vakantie. U moet er wel rekening mee houden dat het avondprogramma wordt afgestemd op het aantal aanwezige gasten die bij ons verblijven. De volledige programma’s van het recreatieteam staan per week vermeld op de website van de Eendenclub.

Albert Klein & Verse broodjes

Dagelijks kunt u terecht in onze campingwinkel Albert Klein voor kleine boodschappen en heerlijke verse broodjes.

De horeca-gelegenheden zijn geopend gedurende het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober. Voor de specifieke openingstijden klik hier.

Verse broodjes

Tennis Club Haaksbergen

U heeft de mogelijkheid om gratis een balletje te slaan op de tennisbanen van Tennis Club Haaksbergen (TCH). Dit kan tussen 7.00 uur ’s morgens en 19.00 uur ’s avonds.  Sleutel voor toegang tot het park en rackets zijn af te halen in de receptie. Reserveren is verplicht. Er wordt wel een waarborg gevraagd voor de tennisrackets. We hebben 4 rackets ter beschikking. Ballen zijn aanwezig bij de tennisbaan. Het tennispark ligt op 700 meter afstand van onze camping & bungalowpark.

Park en Faciliteiten 17

Knusse salon

Kapsalon en nagelstudio

Sinds januari 2010 is er ook een kapsalon gevestigd op Camping en Bungalowpark ’t Stien’nboer! Ilse’s Knipperie is een knusse en gezellige salon die wordt gerund door Ilse. Naast knippen, permanenten en kleuren kan je ook een afspraak maken voor manicure behandelingen en gellak nagels.

Geopend op maandag, vrijdag & zaterdag (op afspraak) Voor behandelingen kunt u telefonisch een afspraak maken.

Ilse Morsinkhof
06-10417111
i.morsinkhof@hotmail.com

Park en Faciliteiten 4

Sanitair

Er zijn 4 toiletgebouwen verdeeld over het kampeerterrein. Altijd dus op een voor u prettige loopafstand.
In gebouw de Horst is een aangepaste douche, toilet en wastafel, u kunt hiervan een sleutel in de receptie halen.

Ook hebben we familie- en kinderdouches en baden speciaal voor de kleintjes.

Alle gebouwen beschikken over muntautomaten. U kunt met een muntje van € 0,20 ongeveer 5 minuten douchen. Voor warm water (voor de afwas) heeft u € 0,10 nodig.

Wasserette

Wilt u graag een wasje doen op vakantie? Dat kan!

De wasserette bevindt zich naast de receptie. Voor de wasmachines heeft u een muntje nodig, deze kan u kopen bij de receptie. Deze munt kost €5,50, hiermee kun je één wasje draaien. Het programma is zelf in te stellen en in deze ruimte staan drie wasmachines.

Er zijn ook twee drogers waar u gebruik van kunt maken. Hier doet u een muntje in van €0,50 cent (voor 15 minuten) en €0,10 cent (voor 3 minuten). 

Voor de wasmachine of droger hoeft u niet te reserveren. 

Wasserette 1

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

blijf up-to-date!
Krijg als eerste een overzicht van ons laatste nieuws en de beste aanbiedingen!
Zoek & boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X