Park en Faciliteiten

Sport en Spel

 

Betalingsmogelijkheden

Contant en pin (alleen Maestro)

 

Te huur

Skelters, dames- en herenfietsen met 3 versnellingen,  kinderzitjes voor/achter en kinderfietsen.

  

Waarborg

Houdt u er rekening mee dat wij een borg vragen voor de poortsleutel van € 20,- De borg voor de zwempassen is € 5,- p.p. en € 5,- borg voor de sleutel van de waterkraan bij de comfort en supercomfort kampeerplaatsen. 

De borg die wij rekenen voor de accommodaties krijgt u na uw verblijf binnen 14 dagen op uw bankrekening retour gestort indien de accommodatie netjes en compleet is achtergelaten.

Goed om te weten

Aankomst en vertrek

Kamperen 

Iedere dag is aankomt en vertrek mogelijk. Gelieve rekening te houden met de openingstijden en onze lunchpauze. Wanneer u later dan 18.00 uur denkt aan te komen, neemt u dan telefonisch contact met ons op via Tel. +31-(0)535722610. Op woensdag voor Hemelvaart en vrijdag voor Pinksteren is de receptie geopend tot 21.00 uur voor aankomsten.

Bungalows en andere verhuur accommodaties

Weekend: aankomst vrijdag na 15.00 uur en vertrek maandag voor 10.30 uur.

Midweek: aankomst maandag na 15.00 uur en vertrek vrijdag voor 10.30 uur.

Week: aankomst vrijdag na 15.00 uur en vertrek vrijdag voor 10.30 uur.

Omdat wij een gezinspark zijn kunnen wij géén reserveringsaanvragen van alleen reizende jongeren accepteren.

 

Dierenweide

Recreatieteam

Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer heeft in de meivakantie, het Hemelvaart en Pinksterweekend en in de zomervakantie (13-7 t/m 24-8) een actief recreatieteam. Deze heeft dagelijks (met uitzondering van de woensdag) een wisselend recreatieprogramma met diverse thema’s. Iedere ochtend lekker dansen op liedjes van de Eendenclub tijdens de Ochtendbeat. Aansluitend is er een klutseluurtje. ’s Avonds tijd voor het theaterkwartier voor de allerkleinsten. In de middag worden er vaak gezinsactiviteiten georganiseerd zoals een familiespel, (wandel)puzzeltocht, bingo, fietstocht ed. 

Naast leuke activiteiten overdag worden ’s avonds ook activiteiten voor de volwassenen en oudere kinderen georganiseerd. Een greep uit de avondactiviteiten; lampionnenoptocht, playbackshow, spooktocht, bingo, kaartavond, darten, bosspel, volleyballen, voetballen, pyjama disco en veel meer.

Wij werken samen met Recrateam uit Ommen, zij hebben 3 types (Izzi, Elle en Otto) die tijdens het recreatiewerk regelmatig zullen verschijnen. Uiteraard komt onze eigen eekhoorn Eddy ook regelmatig om het hoekje kijken!

U leest het… zowel jong als oud hoeven zich op Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer niet te vervelen. Buiten de georganiseerde activiteiten biedt biedt het sportveld, het binnen- en buitenzwembad, de midgetgolf en de omgeving ook voldoende vertier voor een leuke vakantie. U moet er wel rekening mee houden dat het avondprogramma wordt afgestemd op het aantal aanwezige gasten die bij ons verblijven. De volledige programma’s van het recreatieteam staan per week vermeld op de website van de Eendenclub.

Knusse salon

Kapsalon en nagelstudio

Sinds januari 2010 is er ook een kapsalon gevestigd op Camping en Bungalowpark ’t Stien’nboer! Ilse’s Knipperie is een knusse en gezellige salon die wordt gerund door Ilse. Naast knippen, permanenten en kleuren kan je ook een afspraak maken voor manicure behandelingen en gellak nagels.

Geopend op maandag, vrijdag & zaterdag (op afspraak) Voor behandelingen kunt u telefonisch een afspraak maken.

Ilse Morsinkhof
06-10417111
i.morsinkhof@hotmail.com

Sanitair

Er zijn 4 toiletgebouwen verdeeld over het kampeerterrein. Altijd dus op een voor u prettige loopafstand.
In gebouw de Horst is een aangepaste douche, toilet en wastafel, u kunt hiervan een sleutel in de receptie halen.

Ook hebben we familie- en kinderdouches en baden speciaal voor de kleintjes.

Alle gebouwen beschikken over muntautomaten. U kunt met een muntje van € 0,20 ongeveer 5 minuten douchen. Voor warm water (voor de afwas) heeft u € 0,10 nodig.

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Zoek & boek
Ga naar:www.partyrestaurantstiennboer.nl
Ga naar:www.theehuisjordaan.nl