Recreatieteam

Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer heeft met hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie (17-7 t/m 19-8) een actief recreatieteam. Deze heeft dagelijks (met uitzondering van de zaterdag) een wisselend recreatieprogramma met diverse thema’s. Iedere ochtend lekker dansen op liedjes van de Eendenclub tijdens de Ochtendbeat. Aansluitend is er een knutseluurtje. ’s Avonds tijd voor het theaterkwartier voor de allerkleinsten.

Naast leuke activiteiten overdag worden ’s avonds ook activiteiten voor de volwassenen en oudere kinderen georganiseerd; speurtochten, avondspellen en sportactiviteiten.

Wij werken samen met Recrateam, zij hebben 3 types (Izzi, Elle en Otto) die tijdens het recreatiewerk regelmatig zullen verschijnen. Uiteraard komt onze eigen eekhoorn Eddy ook regelmatig om het hoekje kijken!

U leest het… zowel jong als oud hoeven zich op Camping & Bungalowpark ’t Stien’nboer niet te vervelen. Buiten de georganiseerde activiteiten biedt biedt het sportveld, het binnen- en buitenzwembad, de midgetgolf en de omgeving ook voldoende vertier voor een leuke vakantie. U moet er wel rekening mee houden dat het avondprogramma wordt afgestemd op het aantal aanwezige gasten die bij ons verblijven. De volledige programma’s van het recreatieteam staan per week vermeld op de website van de Eendenclub.

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X