Speeltuin

Interactieve speelwand

Onze grote binnen speeltuin met 20 vierkante meter ballenbak, speelverdieping, twee lucht(spring)kussen, interactieve speelwand, tafelvoetbalspel, klimtorens, klimwand, wipkippen etc. Kortom een waar kinderspeelparadijs, juist bij regenachtige dagen. Uitermate geschikt voor kinderfeestjes.

 

Openingstijden

Vanaf 1 april tot eind oktober is de indoor speeltuin geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kan je hier terecht in de schoolvakanties van 10.00 tot 17.00 uur. De ballenbak is alleen geopend als er toezicht aanwezig is.

De toegang is voor onze gasten gratis. Bezoekers betalen € 1,50 per kind en dienen zich vooraf te melden in de receptie.
Zelf meegebrachte eet- en drinkwaren mogen hier niet worden genuttigd.

Speeloase

Het grote speelelement de ‘Speeloase’ bevindt zich op het gezellige kampeerveld bij de Safari lodges en de Safari hutten. Samen met andere kinderen op ontdekkingspret en volop plezier beleven.

Op alle kampeerveldjes zijn speeltoestellen of een zandbak aanwezig, zodat u uw kids makkelijk in de gaten kunt houden vanaf uw eigen tent of caravan. Tevens is er een sportveldje waar gevoetbald, gebasketbald en gehandbald kan worden. Sportieve mogelijkheden te over zowel op als direct buiten de camping.

Sinds 2016 is er een buiten speelplaats genaamd ‘De water en zand speelplaats’. Hier vindt u een klimwand en er hangen touwen tussen de bomen zodat de kinderen zich buiten helemaal kunnen vermaken.

Speeltuin 3

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X