Themafeesten

Algemene informatie

Feest vieren doe je samen!

Je kunt kiezen tussen verschillende thema’s om jou feest te laten knallen.  Zo vermaak je je gasten met de activiteiten bij jou thema feest. 

Tijdens deze activiteiten zullen de vaardigheden van u en uw gasten op de proef worden gesteld, op een gemoedelijke en gezellige manier.  

Het is natuurlijk erg leuk als uw gasten tot de avond zelf geen idee hebben wat er staat te gebeuren, echter is er ook veel voorpret wanneer gasten een ‘dresscode’ krijgen die aansluit op het thema.

 

Themafeesten

Fun Air diner Show
Fun Air diner Show

De piloot van Fun Air en zijn bijzondere crew nemen u en uw gasten mee op een vlucht rond de wereld. Tijdens elke stop wordt er een lekkernij van het land geserveerd. Naast de culinaire proeverij worden uw gasten ook verwend met een doorlopende voorstelling van zang en dans door de piloot en zijn bemanning.

Prijs bij aanvraag
Minimaal 60 personen

Schot in de roos
Schot in de roos

Ontvangst met koffie en ‘schutterskoek’, diverse ‘schiet’ spelletjes. Een gezellige avond in het teken van schieten met geweer, bijl, bal of schijf.

 

€12,50 per persoon

minimaal 20 personen

Houthakkersavond
Houthakkersavond

De ski’s hebben we in de hoek gegooid en het is de hoogste tijd voor een geweldig feest in ‘Der Hutte’! De avond is geheel in Tiroler stijl en na het indelen van de groepen begint u met koffie en apfelstrudel gevolgd door diverse houthakkers spelen zoals: motorzaag heffen, boomstam zagen, spijker slaan, arm worstelen en bierpulschuiven.

€15,00 per persoon (exclusief consumpties)

minimaal 20 personen

 

Een kleine tip!

Het Schnitzel buffet is een perfecte aanvulling voor deze feestelijke avond.

Westernavond
Westernavond

Zou u ook wel eens als echte cowboys en girls uw westerncapaciteiten willen testen zoals dat vroeger werd gedaan in het Wilde Westen? Dan is de Western Avond bij ’t Stien’nboer u op het lijf geschreven!

Tijdens deze avond zult u diverse westernspelen moeten trotseren waarmee u naast veel plezier ook Stien’nboerdollars kunt verdienen.

In de Saloon wordt u door onze cowboys ontvangen met koffie en cake. Hierna volgt een wandeltocht met diverse western spelen zoals hoefijzer gooien, lasso werpen, bierpul schuiven, schieten en spijker slaan. Tijdens de spelen verdiend u dollars die u in kunt zetten bij het “hoger of lager”spel.

€12,50 per persoon (exclusief consumpties)

minimaal 20 personen

 

Een kleine tip!

Wij hebben ook een western buffet met onder andere spare-ribs, kipkluifjes, beenham en onze beroemde western groenteschotel.

 

Piratenavond
Piratenavond

Ontvangst met koffie en cake in onze scheepskajuit. De kapitein en zijn scheepsjongen maken groepen voor een gezellige avond in het teken van piraterij. Er zullen diverse piratenspelen worden gespeeld zoals: zwaardgooien, wiebelboot, goudstaven hengelen, peddel hangen, peilen tekenen en beschuitfluiten

 

€12,50 per persoon (exclusief consumpties)

minimaal 20 personen

 

Een kleine tip!

Het is mogelijk om tijdens deze avond een echt piraten buffet te serveren.

Spelletjes
Spelletjes

Buiten spelletjes

 • Midgetgolf en Jeu de boules
 • Vogelschieten
 • Klootschieten
 • Diverse wandel- en fietsroutes (fietshuur ook mogelijk)
 • Rondrit met ‘Smokey’ – onze wegtrein

Binnen spelletjes

 • Gezellige Oud Hollandse spelletjes uit grootmoeders tijd
 • Binnen midgetgolf (9 banen)
 • Kaartschieten
 • Laserschieten

Activiteiten voor kinderen

 • Indoorspeeltuin met ballenbak
 • Buitenspeeltuinen
 • Het multifunctionele sportveld
 • Springkussens
 • Interactieve spelwand

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X