Zwembad activiteiten

Bewegen in het water voor volwassenen

Voor verschillende doelgroepen bieden wij lessen aan in ons zwembad onder begeleiding van een gediplomeerd instructrice.
De lessen bevatten een mix van joggen, zwemmen en gymnastiek in het water. Bewegen in het water is er voor 20/30/40 plussers maar ook voor 50/60/70 plussers.

Omdat de oefeningen in het water worden uitgevoerd, gebruikt u wel al uw spieren maar (over)belast u er geen. Daarnaast heeft het water een aangename temperatuur van 30 graden Celsius. Er wordt gewerkt om het lichaam in conditie te houden en te verbeteren in een plezierige en ontspannen sfeer.

Sociale contacten worden bevorderd door gezamenlijk actief te zijn en na afloop te genieten van een kopje koffie of thee.
Wij verzoeken u eventuele beperkingen vooraf te melden aan mevrouw Margreet Bakker-Roozeboom (06-12495838).

zwembad 3

Lestijden en kosten

Deze lessen zijn er op maandag-, dinsdag- , woensdag- of donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur of op maandag-, dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

De kosten bedragen € 16,- per maand voor één les per week. Wilt u graag 2 uur les per week dan zijn de kosten € 25,- per maand.

U kunt gratis een keer meedoen tijdens een van de lessen zodat u zelf kunt beslissen of het u bevalt.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met mevrouw Margreet Bakker-Roozeboom (06-12495838).

Haptotherapie in water

Watertherapie of haptotherapie in water geeft je een bijzondere ervaring. Water omhult je en brengt je direct in contact met je tast en gevoelswereld. In de interactie weerspiegelt water heel duidelijk hoe je je verhoudt tot de ander. Een prachtige, zachte vorm van haptotherapie!

Watertherapie is met name geschikt als je

  • je moeilijk ontspant; in water kom je sneller aan voelen toe, en het warme water kalmeert;
  • erg opziet tegen aanraking op de behandelbank; laat dan het water je omhullen, ervaar de ruimte die het geeft voor ontmoetingen;
  • jezelf gemakkelijk kwijt raakt; in de omhulling laat water jou jezelf voelen;
  • een bijzondere positieve of juist negatieve band met water hebt; in het laatste geval kunnen we werken aan het langzamerhand ombuigen van de negatieve ervaringen;
  • akelige ervaringen aan het verwerken bent (onderdeel van traumatherapie); in het water kun je jouw vitale beweging gaan ervaren. Bovendien is het een manier om tot regulatie te komen van al die heftige gevoelens.
  • meer wilt leren over hechting: water is een prima medium om je hechtingsstijl (en zie ook de test) te gaan (h)erkennen, maar ook om stappen te zetten ten aanzien van eventuele bindingsangst
  • het heerlijk vindt om te ervaren hoe je in en door het water gedragen kunt worden: in dat geval denken we meer aan waterrelaxatie, al kan het ook een onderdeel van de therapie zijn.

Voor meer informatie of een afspraak maken klik je hier.

Zwembad activiteiten

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X