Zwembad

Binnen- en buitenzwembad
’t Stien’nboer is een camping met overdekt zwembad. Het binnenzwembad van ’t Stien’nboer is uitgerust met een groot bad van 9×9 meter en 1,40 meter diep. Daarnaast zijn er ook een peuter- en kleuterbad. Het peuterbad heeft een diepte van 20 cm en het kleuterbad is 40 cm diep. Er zijn diverse speelelementen aangebracht, die het binnenzwembad een gezellig karakter geven. Kinderen – van klein tot groot – zullen zich hier uitstekend vermaken.

Naast het binnenbad is een 9×9 meter buitenbad te vinden, met daarbij een familieglijbaan en een zonneterras. Voor de avontuurlijke kinderen en ouders is er dus veel te beleven, terwijl ouders die even lekker uit willen rusten plaats kunnen nemen op het zonneterras.

Het buitenbad is gesloten per 23/01/2019 en gaat weer open op 01/05/2020

Watertemperatuur
Het grote binnenbad van ’t Stien’nboer heeft een temperatuur van 30 graden Celsius, terwijl het water in het peuter- en kleuterbad een temperatuur van 34 graden Celsius heeft. De temperatuur van het buitenbad hangt natuurlijk deels af van weersinvloeden, maar er wordt constant voor gezorgd dat ook het water van dit bad zo perfect mogelijk is.

Losse kaartjes
Losse kaartjes kosten € 3,70 p.p. Het gebruik van het zwembad is inclusief voor onze gasten. Bij aankomst ontvangt u een zwembadpas (5,- euro borg). Hiermee heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad (zodra u naar binnen gaat is de pas 2 uur geblokkeerd om nogmaals naar binnen te gaan).

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Zoek & boek
Ga naar:www.partyrestaurantstiennboer.nl
Ga naar:www.theehuisjordaan.nl