Zwembad

Binnen- en buitenzwembad
’t Stien’nboer is een camping met overdekt zwembad. Het binnenzwembad van ’t Stien’nboer is uitgerust met een groot bad van 9×9 meter en 1,40 meter diep. Daarnaast zijn er ook een peuter- en kleuterbad. Het peuterbad heeft een diepte van 20 cm en het kleuterbad is 40 cm diep. Er zijn diverse speelelementen aangebracht, die het binnenzwembad een gezellig karakter geven. Kinderen – van klein tot groot – zullen zich hier uitstekend vermaken.

Naast het binnenbad is een 9×9 meter buitenbad te vinden, met daarbij een familieglijbaan en een zonneterras. Voor de avontuurlijke kinderen en ouders is er dus veel te beleven, terwijl ouders die even lekker uit willen rusten plaats kunnen nemen op het zonneterras.

Watertemperatuur
Het grote binnenbad van ’t Stien’nboer heeft een temperatuur van 30 graden Celsius, terwijl het water in het peuter- en kleuterbad een temperatuur van 34 graden Celsius heeft. De temperatuur van het buitenbad hangt natuurlijk deels af van weersinvloeden, maar er wordt constant voor gezorgd dat ook het water van dit bad zo perfect mogelijk is.

Milieuvriendelijk
Sinds 2019 is ons zwembad volledig gasvrij. Dat betekent dat er minder CO2-uitstoot is. 

Losse kaartjes
Losse kaartjes kosten € 4,50 p.p. of een 10 rittenkaart van € 42,50. Let u s.v.p. wel voor het halen van kaartjes op de openingstijden van de receptie.

Het gebruik van het zwembad is inclusief voor onze gasten. Bij aankomst ontvangt u een zwembadpas (5,- euro borg).
Hiermee heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad (zodra u naar binnen gaat is de pas 2 uur geblokkeerd om nogmaals naar binnen te gaan).

zwembad 3

Wij zijn gelegen in haaksbergen, op de grens van twente en de achterhoek!
Brochure aanvragen

Brochure opvragen

Kijk en vergelijk Zoek en Boek
Ga naar:Partyrestaurant
Ga naar:www.theehuis-jordaan.nl

Informatie met betrekking tot Corona (COVID-19)

Lees hier meer
X